Review - Ulei bizafic pentru corp Avon Skin So Soft Firming And Restoring

Buna fetelor,

Continuam seria review-urilor cu uleiul de corp de la Avon SSS. Initial, am dat comanda de uleiul de corp Solky Moisture, dar nu a fost pe stoc si a venit acesta in locul lui.

Ce spun ei: Catifeleaza pielea si ii confera luminozitate. Mod de folosire: Agitati recipientul inainte de folosire. Aplicati zilnic pe tot corpul. Pentru cele mai bune rezultate, aplicati direct pe pielea umeda.

Ce spun eu: Vara, pielea corpului are nevoie de o ingrijire aparte. Daca in restul anotimpurilor este protejata de haine, in timpul verii este cel mai mult expusa la soare si vant. Asa ca eu folosesc ulei de corp. La inceputul verii l-am cam lasat deoparte, gandindu-ma ca uleiul este prea heavy pentru vara, dar nu e asa.

Il folosesc imediat dupa dus, agitandu-l bine si apoi aplicandu-l pe pielea umeda. Fiind un ulei bifazic, un ulei uscat, nu lasa in urma acea pelicula grasa pe care majoritatea uleiurilor o lasa. Intra foarte repede in piele, pielea ramane catifelata si hidratata si are o stralucire aparte, pe care doar uleiul de corp o poate da.

Mirosul este unul placut, discret, specific gamei, care nu persista mult timp de la aplicare.

Cel mai mult imi place modul cum se amesteca cele 2 parti si faptul ca ramane o anumita perioada amestecat, inainte de a se separa din nou.

Produsul vine sub forma de spray, pentro o utilizare mai usoara si pentru a preveni risipirea continutului.


Uleiul de corp nu mi-a provocat alergii sau iritatii, din contra, il folosesc cu succes dupa epilare pentru a calma pielea.

Ingrediente:

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: intre 10 si 23 lei, depinde de oferta.

Locatie: Online, AICI si la reprezantantii Avon.

Voi folositi vara ulei de corp? Ce firma preferati?

Kiss Kiss.


Share:

6 comentarii

  1. L.am folosit si eu si o sa apara in postarea cu produse consumate.n iulie :-) tb. sa recunosc ca nu prea m.a incantat dar pt vara e chiar ok d folosit. pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. n-am incercat niciun ulei de corp pana acum, dar m-ar tenta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie asta imi place ca e uscat, nu ramane pielea uleioasa. L-am avut si in varianta pe roz, si am mai avut unul uscat, tot de la Avon, cu ulei de masline din gama Planet Spa.

      Ștergere
  3. Eu nu prea folosesc ulei de corp vara,in schimb iarna nu-mi lipseste din baie,il folosesc in loc de crema hidratanta.
    Din gama SSS am incercat acum ceva timp uleiul cu recipient roz si verde.Au fost ok..nu tin minte sa-mi fi provocat vreo chestie ciudata pe piele. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe cel roz l-am folosit si eu :) Eu vara folosesc uleiuri uscate si lotiuni usoare, iar in sezonul rece creme de corp :)

      Ștergere