Review : Apa micelara Blanchette B

Buna fetelor,

Astazi va voi prezenta un produs care ar trebui sa il incadrez la produse preferate. Este vorba despre apa micelara de la Blanchette B, marca proprie Kaufland.

Aceasta a fost prima mea apa micelara cumparata si a fost dragoste la prima vedere :D

Ce spun ei: Solutie micelara pentru curatarea delicata a pielii fetei, pentru demachierea ochilor, purifianta. Nu ataca bariera hidrolipidica a epidermei. Are un efect calmant si reinprospator,tonifica si hidrateaza pielea.

Ce spun eu: Cand am vazut prima data acest produs, eram in stadiu de testare a majoritatii cosmeticelor. Nu stiam cu ce se mananca, nu stiam ce ar trebui sa aiba, dar cand am vazut "calming" m-a atras si a ajuns in cosul de cumparaturi.

Sa incepem cu inceputul. Mirosul este unu placut, floral si foarte discret, iar  textura produsului este, evident, de apa, incolora. Produsul se recomanda a se aplica pe ten si gat, cu ajutorul unei dischete demachiante. Eu folosesc apa micelara seara, dupa demachiere, pentru a indeparta orice urma de demachiant sau machiaj de pe fata. Am incercat sa o folosesc si pe post de demachiant, isi face si asa treaba, dar mai greu, trebuie insistat mai mult, si se consuma mai multe discuri demachiante. De asemenea, imi place mult sa o folosesc pentru indepartarea peliculei uleioase a demachiantului bifazic, lucru pe care il face cu succes.

Nu mi-a provocat monstruleti pe fata, nu mi-a provocat alergii, dn contra, mi-a calmat cosurile si a redus aspectul rosu al lor. Dupa utilizare, pielea ramane curata si hidratata, nelipicioasa. Un alt aspect pozitiv al acestei ape micelare a fost efectul ei asupra nasului meu. Daca nu stiti, nasul meu merge si pricipiul "Shine bright like a diamond!". Dupa utilizarea apei micelare, dimineata cand ma trezeam, nasul meu avea un aspect matifiat, lucrul acesta ajutand si la reducerea punctelor negre aferente zonei.

Ingrediente: Aqua, Poloxamer 184, Polysorbate 20, Disodium Cocoamphodiacetate, Propylen Glycol, Sodium Hyaluronate, Sodium Clorhide, Disodium EDTA, Sodium Citrate, Citric Acid, Parfum, Metylparaben, Propylparaben, Methylisothiazolinone.*

* conform Paula`s Choice :D, daca aveti si alte surse de inspiratie, feel free to let me know :D
Best, Good, Average, Poor

Cantitate: 200 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: intre 6-8 lei.

Locatie: doar in magazinele Kaufland.

Voi ati incercat apa micelara? Ce ape micelare folositi?

Kiss Kiss

Share:

12 comentarii

  1. Si eu tot am zis ca o voi cumpara, am citit numai pareri pozitive despre ea, chiar sunt curioasa... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. numai eu am simtit ca mi se rupe pielea de uscata ce-mi era :(.



    ma bucur ca ti se potriveste ;).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In timpul verii, tenul meu are tendinte de ingrasare. mie mi-a priit, faptul ca imi matifia tenul a fost un plus!

      Ștergere
  3. Oioioi, Claudia, ma bucur ca si tie iti place aceasta apa micelara pentru ca eu o iubesc!
    Aasa produse ieftine si bune sa tot fie! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place si mie, insa simt nevoia sa o clatesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place senzatia de dupa. mai ales daca imi fac putin aer cu mana. simt o senzatie foarte racoroasa :D

      Ștergere
  5. Mie nu mi-a placut deloc,ma ustura fata de la ea.In plus mi-a uscat pielea foarte rau dupa doar doua utilizari.Am folosit-o ca sa curat pensulele de machiaj..nici aici nu a excelat,dar nu am vrut sa o arunc.Urasc sa dau bani pe un produs(oricat de putini ar fi) si acesta sa ajunga in intregime la cosul de gunoi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Auzisem si eu de ea si chiar imi doream sa o incerc. Aum m-ai facut si mai curioasa! :)

    RăspundețiȘtergere