Finalizarea campaniei Gerlinea

Buna fetelor,

Va povesteam aici ca am fost aleasa sa testez produsele Gerlineea. Si cum eu sunt fata buna si generoasa, m-am hotarat sa impart cu cititoarele  mele dragi si cu colegii de la serviciu bunatatile primite.

Dar hai sa le luam pe rand:

1. Milkshake-urile - 2 cu vanilie si 2 cu ciocolata, dintre care unul praf, care trebuia preparate cu lapte. Cele la sticlute au fost buna, gustul a fost autentic de cioco si de vanilie, nu au avut gust sintetic si nici nu au fost prea dulci. Milkshake-ul praf nu am reusit sa il beau, deoarece nu s-a amestecat bine in contact cu laptele.

2. Biscuitii cu lamaie si vanilie - am mancat 2 pungute a trei biscuiti fiecare, 3 am trimis cititoarelor si 3 am impartit la birou. Parerea mea: buni pentru o gustare, destul de aromati, nu au fost tari de sa iti rupi dintii in ei.
Parerea colegilor de birou:
- Buni, buni, mai ai?
- Si zici ca astia ar trebui sa tina de foame?!Mai degraba o salata!
- Am mancat si mai buni!
Parerea cititoarelor:
-  Biscuitii sunt si ei gustosi si satiosi,dar probabil nu ii voi cumpara din simplul motiv ca eu aleg oricand ciocolata in schimbul biscuitilor :) - Gabriela C.
- Biscuitii sunt la fel de buni, cu un gust si o aroma deosebite. Nu stiu ce ingrediente s-au folosit, dar mie imi vine in minte lamaia si vanilia. Concluzie: producele sunt gustoase, chiasr daca sunt dietetice si ma bucur ca nu voi depune nimic dupa aceasta degustare. Cristina P.

3. Batoanele de ciocolata - la fel impartite: 2 eu, cate 2 la fiecare cititoare, restul pe la birou. Parerea mea: bun la gust, dar cam multe calorii pentru un baton de ciocolata.
Parerea colegilor de birou:
- Bun batonul asta, mai ai?
- Nici asta nu a tnut de foame, chiar daca e hiperproteic, mai si ingrasa!
- Prea inecacios!
Parerea cititoarelor:
-  Eu sunt fan ciocolata si am ramas surprinsa de gustul bun al ciocolatelelor Gerlinea.Am incercat la viata mea destule batoane pentru slabit,dar aveau un gust fad si erau gretoase.In schimb pe acestea sigur le voi cumpara intr-un viitor apropiat!- Gabriela C.
- Imi place foarte mult gustul si combinatia intre caramel si ciocolata neagra. Este foarte buna la gust si la mine a creat dependenta. Cristina P.

Cam astea au fost parerile mele si ale persoanelor care au testat produsele.

Voi ati incercat noua gama Gerlinea? Ce parere aveti despre produsele lor?

Kiss Kiss.




Share:

9 comentarii

  1. Le-am incercat....cu intarziere .Mi-am scos doua masele si a trebuit sa nu mananc dulciuri .O drama!Batoanele de ciocolata mi s-au parut delicioase .Satioase , gustoase , dar un pic cam tari .Merita incercate , in ciuda pretului de 6,5 lei pentru 3 batoane (la pretul acesta le-am vayut in Kaufland).Biscuitii sunt gustosi , dar totusi mi se par prea mici si prea putini intr-un pachet .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurelia, multumesc pentru feedback. Si eu am astazi programare la dentist :(

      Ștergere
  2. Nu le-am incercat pana acum dar daca spui ca sunt gustoase, trebuie incercate. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-au placut, Dee, cu toate ca nu sunt fana inraita a ciocolatei sau a dulcelui in general :D

      Ștergere
  3. mi-a placut maxim postarea asta sincera :).

    RăspundețiȘtergere