Review: Crema dupa epilare Regal Silk by Ladys

Buna fetelor,

Astazi va voi prezenta o crema care pur si simplu mi-a salvat pielea :D

Crema am achizitionat-o de la Ladys, o data cu prima mea comanda la ei. Inainte de asta, pe vremea dinozaurilor, cand eram eu tanara si nelinistita, tin minte ca am avut o crema epilatoare de la Regal si m-am inteles de minune cu ea. Asa ca am zis sa ii dau o sansa acestui mic tub cu crema si bine am facut.

Ce spun ei: - Înmoaie, echilibrează și liniștește pielea după epilare.
- Conține extract de mușețel, alantoină, vitamina F și ulei de cocos.



Ce spun eu: O crema pur si simplu geniala. Mirosul este foarte fin, miroase parca a menta si a musetel, dar foarte discret. Initial am folosit-o pe picioare, dupa epilarea cu epilatorul, si pana a doua zi dispareau complet bubitele rosii aparute in zonele in care firul de par era smuls. Textura cremei este foarte usoara, se intinde repede pe piele si intra foarte usor in piele, nu este nevoie sa masezi.

 Dupa cum va spuneam aici , am avut o experienta foarte neplacuta cu Crema epilatoare de la Elmiplant. O reactie alergica foarte urata, care s-a lasat cu mancarimi, iritatii, piele sensibila si la un simplu gel de dus si o durere usturatoare groaznica. Am aplicat crema dupa epilare Regal Silk si in aproape 1 saptaman, pielea mea a inceput sa revina la aspectul initial.

Ingrediente:

Cantitate: 30 ml.

Valabilitate : 12 luni de la deschidere.

Pret : pana in 5 lei, depinde de oferta.

Locatie: Online, pe http://ladys.ro/ sau la reprezentanti.

Aceasta este o crema pe care cu siguranta o voi recumpara la urmatoarea comanda Ladys.

Ati incercat aceasta crema? Ce produse post-epilare folositi?

Kiss Kiss


Share:

3 comentarii

  1. Pentru mine crema asta a ost un real ajutor. Mie imi apar bubitele, orice as face. Bine ca dispar repede :D

    RăspundețiȘtergere
  2. dupa ce termin cu projec p, trebuie neaparat sa dau o comanda ladys, mai ales ca tot primesc mailuri de la ei si inca ma considera reprezentant :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa am ajuns sa dau si eu comanda, in urma unui mail cu oferte, chit ca sunt reprezentanta de vreo 2 ani si aceasta a fost prima comanda :)

      Ștergere