La ce mai viseaza Claudia #12... I am back!

Salutari din Kongo!

Bine, bine, am glumit, salutari de acasa, din umilul meu patut. In seara asta m-am intors din mini-vacanta si m-am gandit sa va dau un semn de viata, sa nu credeti ca m-a furat Kraken :))

So, I`m back. De miercuri seara pana acum nu am avut deloc acces la laptopul meu, deci nici la blog sau la mail. Cat am stat la mare nu am facut nimic de pe lista mea de TO DO. In schimb m-am balacit, m-am bronzat putin pe picioare, sa nu mai rada lumea de mine ca anul trecut, ca am venit de la mare mai alba decat am plecat, am simtit cu adevarat caldura verii, m-am uitat printre picaturi la Criminal Minds, am mai citit cate ceva, am baut Granita si acum carai ca o gaina care viseaza ceaunul.

Am fost cuminte, in afara de 2 produse pentru protectie solara si 3 deodorante, am cumparat doar 1 oja si un magnet de la mare. Povestea cu deororantele e amuzanta tare. Dupa cum v-am zis, aveau planuri mari sa ajung in DM. Mi-am facut calcule, mi-am pornit telefonul destept cu functia de GPS si am gasit Galeria Real ca fiind cel mai aproape loc in care sa gaseste DM. Asa ca am pornit din Eforie Nord cu gandul sa ajung acolo. N-o sa va povestesc toate peripetiile mele, o sa va spun doar ca aveam in geanta 2,5 lei, 2 carduri alimentate, 50 euroi pe care ii tin in portofel pentru cazuri de maxima urgenta si am datpeste un ATM care era nefunctionabil.

Intr-un final am ajuns in Galeria Real, doar ca sa descopar ca nu era nici picior de DM acolo, sa ma oftic groaznic si sa imi iau un deodorant Rexona in locul la unul din DM pe care l-am avut si mi-a placut mult.

V-as mai povesti cate ceva din vacanta mea,  dar mai las cate o picanterie pe parcurs ;)

Sunt vie, nevatamata si pregatita de postari ( asta in cazul in care mi-a dus cineva dorul :D ).

De maine intru un program normal + recuperari :))



Voi cum v-ati petrecut vacanta?

Kiss Kiss

Share:

7 comentarii

  1. oh... :-)) parca am simtit si eu deziluzia ca n-ai gasit DM, serios... ;)) welcome back :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Aura, trebuia sa imi vezi dezamagirea de pe fata. Parca eram un copil caruia parintii i-au spus ca nu exista Mos Craciun :))

      Ștergere
  2. Bine ai revenit, sper ca te-ai simitit bine cu tot cu micile peripetii inerente oricarei vacante :) Te asteptam cu noi postari! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Simona, per total a fost ok, de acum mi-am incarcat baretiile si revin cu forte noi :D

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Bine te-am regasit! Las ca fac eu o petitie sa gasim cate un dm in fiecare oras :))

      Ștergere
  4. Multumesc Mada, oricum restul vacantei nu s-a potrivit cu ce am planuit. :D

    RăspundețiȘtergere