Empties of the month: June 2013

Buna fetelor,

A mai trecut o luna si e momentul in  care trag linie si fac bilantul. Si bilantul ma bucura. Chiar daca am fost cam maniaca in ceea ce priveste cumparaturile din ultima vreme, eu inca ma consider la Project Pan si incerc sa las noile produse in stash si sa cosum ce am deja inceput.

Si acum.... (drum rolls)....  ce am reusit sa termin in luna iunie.





Produse de machiaj:

* Rimelul Lash Millionaire Miss Sporty in nuanta Black - mi-a placut, negrul era chiar negru, definea bine genele. I-au trecut cele 3 luni de valabilitate, a inceput sa se ingroase, -am zis next.
* Magic Flower Eyeliner Gel - primul si singurul meu eyeliner gel in nuanta Black - la inceput mi-a placut, apoi a inceput sa se usuce, liniile nu mai erau definite. Cu toate ca am incercat sa il resuscitez, nu a mai vrut.
* Orkide Cuticle Remover - aceasta a fost a doua sticluta, mai am deja una cumparata. Inmoaie usor si repede cuticulele, ma ajuta sa nu le killaresc prea tare.

Parfumuri:

* Eternal Magic by Avon - a ramas saracutul, ca si celalalt, cu cativa ml pe fundul sticlutei si am zis sa nu mai ocupe loc degeaba. Miros placut, persistent.
* Little Black Dress - primul meu parfum de la Avon, mi-a placut de cand l-am mirosit prima data in catalog - eram mic copil si nu stiam eu cum sta treaba cu Avon, preturile mi se pareau de lux. Mi-am pus in gand sa mi-l cumpar cand o sa cresc mare, iar cand am devenit reprezentant a fost primul parfum achizitionat. Nici nu mai stiu cate sticlute am terminat pana acum.
* Slip Into by Avon - miroase bine, l-am achizitionat pentru dimensiunile reduse pe care le are, putand fi purtat in geanta cu usurinta (la ce genti am eu, si daca avea juma de kil se poate purta cu usurinta :) ).

Produse pentru corp:

* Gel de dus exfoliant Palmolive Thermal Spa - review aici
* Gel de dus Avon Senses Spirit - urmeaza review, e de mult bine;
* Servetele umede wickies Soft - marca proprie Kaufland, pe folosesc pe maini, pe fata, pe intreg corpul. Miros foarte bine, nu lasa pielea uscata, nu imi provoaca iritatii, au un pret mic -aprox. 3-4 lei.

Produse pentru par:

* Tratament Advance Techniques pentru par blond by Avon - am vrut sa imi mai imblonzesc un pic podoaba capilara, dar am observat ca a expirat in iunie,asa ca am zis pas;
* Balsam de par 100 de retete de frumusete - cumparat din Republica Moldova, cu extract de "paine neagra" :)) - lasa parul frumos mirositor, este indicat pentru parul gras, in final mi s-a parut sa imi cam usca parul;
* Sampon Linia Curata - tot pentru par gras, tot din Republica Moldova. Miroase divin , curata delicat parul. Sigur o sa ne mai intalnim pe viitor.

Deodorante/ Antiperspirante:

* Rexona Clear Aqua Crystal - e destul de ok, da parca tot lasa ceva urme albe pe hainele negre.
* Active Fresh - Care - marca proprie Kaufland, un miros foarte placut, nu prea se mentinea prea mult, dar pentru 5 lei - 200 ml se merita sa il aplic de 2 ori pe zi.
* Roll-on cu castravete si pepene galben de la Avon - il am de anul trecut, l-am uitat intr-un colt de dulap. Nu este terminat, dar si-a schimbat mirosul, asa ca nu am mai facut casa buna cu el. Stiu insa ca la inceput ne iubeam mult, avea un miros fresh si foarte placut si proteja decent.

Produse pentru ingrijirea tenului:

* Masca de fata Planet Spa cu extract de sake si orez by Avon - urmeaza review;
* Gel de curatare Elmiplant - review aici
* Demachiant Elmiplant - mi-a placut mult, urmeaza review;
* Discuri demachiante Caterine - marca proprie Kaufland, le-am pierdut sirul de cate ori le-am achizitionat;
* Servetele demachiante Complete Care - marca proprie Kaufand - cam usuca tenul in zona ochilor, dar e bine de avut in geanta pentru momentele in care stiu ca plec dimineata la serviciu, dar u stiu pe parcursul zilei prin ce judet sau tara ajung.

Produse pentru ingrijirea corpului :

* Lotiune usoara Summer Breeze by Avon - o minunatie, am adorat gama de cand a aparut. Cu greu m-am despartit de ea, mai am una in stash, da parca nu ma lasa inima sa o desfac. Inca.
* Crema depilatoare Elmiplant. NU. urmeaza mai multe detalii curand.

Produs pentru ingrijirea orala:

* DentaPlus White Fresh - marca proprie Kaufland, cam mentolata, prefer varianta Spearmint.

In total 23 de produse terminate. Long live the king Project Pan.

Voi ce produse ati terminat in ultima vreme?

Kiss Kiss.













Share:

14 comentarii

  1. wow,ce de produse terminate! eu am reusit sa termin doar un balsam de buze luna aceasta :))

    ps:ti-am dat follow prin GFC si Bloglovin'.
    Te astept si pe blogul meu,poate iti place si ma urmaresti si tu: http://aaannniiieee.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. tre sa scriu si eu despre cele terminate, intr-o zi cu soare :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Woow, bravo, te invidiez, sincer! Abia astept sa mi se mai goleasca si mie rafturile :< crema depilatoare elmiplant am avut-o si eu, O R I B I L A, mi-a cauzat niste super-mancarimi si iritatii, am aruncat-o la gunoi..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Cred ca de acum vor fi mai putine la mine, cele care erau incepute am facut tot posibilul sa le termin. Despre crema de la Elmiplant... urmeaza un review daca se poate zice asa.

      Ștergere
  4. aaa, si ce interesant e balsamul ala cu paine neagra :)))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E la tub, il poti stoarce pana la ultima picatura, are un miros placut si dulce si o textura zaharata parca. Si pretul e atragator, undeva la vreo 6 lei.

      Ștergere
  5. ce de produse ai terminat :) eu le arunc imediat , nu le pot strange pentru un post :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Asa pateam si eu, dar acum pe pu intr-o gentuta de cosmetice imediat dupa ce le termin, sa nu fiu tentata sa le arunc.

      Ștergere
  6. OOOO..cine a avut de lucru! Ai terminat multe produse! Spor si de acum inainte! :-)

    RăspundețiȘtergere