Review Mascara Extreme Volume Make Up Academy MUA

Buna fetelor,

Ieri v-am aratat prima mea comanda de la MUA. Astazi am sa incep seria de review-uri pentru produsele cumparate, incepanad cu rimelul.



Mascara Extreme Volume MUA poate fi achizitionata depe site-ul oficial MUA www.muastore.co.uk .

Pretul este undeva intre £ 1 - 2 , depinde de ce reduceri prindeti.

Ce spun ei :  "  Extreme Volume Mascara magnifies lashes for a spectacular false- lash effect."


Este disponibil in 2 nuante  - extreme black si brown/black.

Termen de valabilitate : 6 luni de la deschidere.

Ingrediente: Aqua, Cera Alba, Stearic Acid, PVC, Cera Microcristallina, Talc Orange Peel Wax, Candella Cera, Cetyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Triethanolamine, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Trihydrostearin, Methylparaben, Propylparaben, Tocopheryl Acetate.

Cantitate : 7 ml.


Ce spun eu:

Ambalajul produsului este clasic, ca al unui rimel obisnuit, periuta este sintetica si destul de groasa pentru a oferi volum, iar daca faceti parte, ca si mine, din categoria persoanelor care au in fix in a-si mirosi produsele de make-up , mirosul de mere verzi o sa va gadile placut narile.



Al meu e defect, clar. Am mai citit review-uri la el pe net, am mai intrebat in stanga si in dreapta. Parerile sunt impartite. Dar cred ca lotul din care facea parte al meu era bolnav. De ce? Pentru ca e uscat. Destul de uscat. Atat de uscat incat nu reusesc sa il aplic intr-un singur strat fara ca genele mele sa arate ca niste picioare de paianjen. Atat de uscat ca, daca il aplic dimineata la ora 8, pana la ora 10 se faramiteaza si se imprastie pe fata, iar pana pe seara dispare miraculor de pe genele mele.

Aveti aici un before si after, proaspat aplicat. Reiese din poza ca periuta rimelului incearca sa isi faca treaba, dar din cauza texturii, nu prea reuseste.

Before:

After:




Minunatele picioruse de paianjen:





Voi ce parere aveti despre acest rimel? L-ati incercat?

Kiss Kiss.

Share:

0 comentarii