Review Blanchette B Nail Polish Remover Acetone Free

Buna fetelor,

Astazi va voi prezenta nail polish remover-ul  dizolvantul pentru lacul de unghii pe care il folosesc, a.k.a cu ce imi sterg eu mazgalelile de pe unghii, sau , mai pe romaneste, acetona.

Cu toate ca ei zic ca n-are acetona, hai ca o numim acetona,sau dizolvant, sa nu ne incurcam in detalii nesemnificative si sa stie lumea despre ce vorbim.



Cantitate: 200 ml.

Locatie: Kaufland.

 Pret : 4.99 lei.

Dizolvantul este  un produs din marca proprie Blanchette B. Recipientul este din plastic, iar sistemul de dozare este foarte usor de folosit - capac interior perforat. Mirosul nu este la fel de intepator ca al acetonei din comert, este un pic mai placut, floral parca.

Ingrediente: Ethyl Acetate, Alcohol Denat, Glycerin, Panthenol, Propylene Glycol, CI 60725, CI 26100.

Termen de valabilitate - pentru acest lot, 07.2015.

Ce spun ei : "Dizolvant pentru lac de unghii cu d-pantenol si glicerina. Nu contine acetona.Se poate utiliza atat pentru unghii naturale, cat si pentru unghii false. Mod de intrebuintare: imbibati discheta de demachiere in dizolvant, dupa care stergeti cu aceasta lacul de pe unghii ".

Ce spun eu: cantitate indestulatoare, pret accesibil, miros suportabil.Curata bine oja de pe unghii, nu trebuie sa folosesti mult produs sau sa freci prea mult. Mi-ar fi placut sa se vada mai mult efectul de glicerina si d-pantenol din compozitie, pentru ca mie personal, imi usuca ingrozitor unghiile si cuticule, de trebuie sa aplic obligatoriu ulei dupa.


Share:

0 comentarii