BB Cream, CC Cream.... DD Cream?!

Buna fetelor,

Mare e gradina internetului si multe lucruri gasesti pe acolo... Dar sa o luam cu inceputul.

Cred ca mai toate fetele, care au putin habar de beauty, stiu ce e aia BB Cream. Blemish Balm. Sau Beauty Balm. Adica bibi draga, chestia aia pentru fata care e la moda, care mai nou poate fi  si 11 in 1, care pare a fi un fond de ten dar nu e, care te scapa de problemele tenului si te pare sa arati ca photosopata pentru nu stiu ce mare revista glossy.
Mai jos exemplificata:
CC Cream-ul a aparut mai recent pe piata, si se cere a fi Color Correcting, sau Color Control, ceva in plus  fata de BB, care reducere aspectul de roseata a tenului, petele de soare, semnele de acnee, are o acoperire mai buna, si unele guri spun ca ajuta si in tratarea si imbunatatirea aspectului tenului.

Dar lucrurile nu se opresc aici. A aparut si DD cream. Designer`s Dream, Daily Defence sau Dynamic Do-All, se lauda ca este cheia succesului, ca inlocuieste crema hidratanta, primerul, serumul si Spf.
Pana in prezent, am aflat cu pe site-ul oficial Julep se fac precomenzi pentru acesta poriune miraculoasa, la pretul de 36 $.


Tot in aceasta categorie, mai gasim si Dermedex la 48 $.
Ce parere aveti? Ati incercat BB cream/ CC Cream? V-ar tenta sa incercati si DD cream?

Kiss Kiss!

Share:

4 comentarii

  1. eu am avut doar un bb cream. m-ar tenta si celelalte oarecum, bb am observat ca usuca putin tenul si eu nu prea imi permit asa ceva. asa ca, daca primesc/castig cc si dd le incerc. daca nu, nu :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am incercat doar bb, dar nu prea m-a atras. astept sa pun mana pe un cc, si o sa revin cu detalii :)

      Ștergere
  2. Sincera sa fiu, toate mi se par " aceeiasi Marie dar cu alta palarie". :)
    Singurul care ma tenteaza in prezent este BB-creamul L'oreal.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat zilele trecute, intr-un Duty Free, un BB de la L`Oreal, dar mi s-a parut ca oxideaza mult prea repede, lasand o tenta rosiatica pe piele. Incearca un tester inainte de a-l cumpara!

      Ștergere